Začetek počitnic in formatiranje diskov

Počitnice so tu in čeprav niso tako sladke kot lani(manjka še 1 izpit do pogojev), so vseeno zelo zaželjene. In končno je tu čas za poletne projekte. Ideje so padale skozi celo leto, sedaj pa je dejansko prišel čas, da jih uresničimo.

Trenutni projekti za uresničit v tem tednu:

  1. SimpleUploader(prirejen CMS za nalaganje, zbiranje in klasificiranje not za zasebno uporabo)
  2. LPP rewrite(dejansko že nanovo spisan kot servlet, manjka še design – lahko se kdo javi!)
  3. Firewall
  4. mogoče kak nov Blog/cms za zasebno uporabo(namesto WordPressa :P )

Sicer pa je morje toplo in sonce žge, tako da bo treba spet kej na morje(ta vikend je blo divje :) ). Če še koga mika, naj me pokliče ali pošlje mail.

V kratkem pridejo gor slikce od novih možnosti LPPja, upam pa, da se bo tudi kdo našel za design. Jst sm enostavno prelen za to(Photoshop pa take fore :D ).

Druga stvar je formatiranje diskov, ki vedno pride prav. Naj opomnim ob tej priložnosti vse “normalne” uporabnike računalnikov, še posebno tiste, ki uporabljajo operacijski sistem windows, da je potrebno računalnik na vsake toliko(več, kot je v uporabi, večja je frekvenca čiščenja) sformatirati disk, saj to najbolje odpravi “počasnost” sistema, ki se jo kar sčasoma navadimo, pri konstantni uporabi računalnika. Formatiranje je enostavno, samo ne pozabite prej zbackupat vseh pomembnih datotek!